Nieuws

trio42 wenst u fijne feestdagen!

2011 was een mooi jaar voor trio42! Onze debuut CD werd uitgebracht en Stichting trio42 werd een feit. De CD ‘Destination’ ontving lovende recensies in o.a. Akkoord Magazine en was regelmatig te horen op Radio 4. De verkoop gaat erg goed, zó goed zelfs dat er alweer een tweede druk onderweg is! Daarnaast is de CD sinds kort via iTunes te downoaden.


Ook in het nieuwe jaar heeft trio42 weer mooie projecten op de agenda staan, die wij graag met u delen. De Nederlands-Argentijnse componist Carlos Micháns zal in 2012 met behulp van het Fonds Podiumkunsten een eerste opdrachtcompositie voor trio42 schrijven. Individuele leden speelden al eerder composities van hem (violiste Merel Vercammen won een speciale prijs met het stuk ‘L’Ange Maudit’ op het Nationaal Concours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland en het wervelende ‘Mouvements Éclatants’ werd geschreven voor harpist Remy van Kesteren). We houden u graag op de hoogte over de premièredatum. Het jaar 2012 beginnen wij met twee feestelijke nieuwjaarsconcerten; op 8 januari in de provincie Friesland en op 29 januari in Zuid-Holland. U bent natuurlijk van harte welkom! Maar voor nu wensen wij u:

Prettige Feestdagen en alle goeds voor 2012!

Geschreven door trio42 op