Nieuws

Release debuut CD ‘Destination’

Speciaal presentatie concert op 22 oktober in Kasteel Duivenvoorde

Naar aanleiding van een eerder concert in het prachtige kasteel Duivenvoorde organiseren wij samen met Kunstkring Duivenvoorde een speciaal concert ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe CD.

Dit presentatie concert zal op 22 oktober 2011 om 20:00 uur plaatsvinden in Kasteel Duivenvoorde te Voorschoten. Op het programma staat een selectie uit de werken van de CD en enkele nieuwe verrassingen. In de pauze en na afloop zal er de gelegenheid zijn om de CD (à 15 euro) aan te schaffen.

Kaarten à 12,50 zijn te bestellen via www.kunstkringduivenvoorde.nl of per email: skd@ziggo.nl

De CD’s zullen later deze maand ook te bestellen zijn via deze website.

Geschreven door trio42 op