Nieuws

Vernieuwd trio42 in 2016!

P1080122 trio42 gaat vernieuwd het nieuwe jaar in! Na een seizoen met interim-saxofonist Ties Mellema te hebben gespeeld, en het huidige seizoen als 'sabbatical' te nemen, is trio42 in 2016-17 weer helemaal terug van weg geweest! trio42 verwelkomt Anneleen Schuitemaker op harp, en Juan Manuel Domínguez op saxofoon. Anneleen is afkomstig van de beroemde harp-pedagoge Erika Waardenburg, en ze is momenteel ook verbonden aan de academie van de Staatskapelle in Berlijn. Juan is een Argentijnse saxofonist en speelt ook in het Aurelia Saxofoonkwartet en in het Keuris Quartet. Daarnaast blijft oprichtster violiste Merel Vercammen natuurlijk actief in het ensemble. Binnenkort worden nieuwe concertdata op deze website bekend gemaakt. We kijken er naar uit u in het nieuwe jaar te zien, alvast de beste wensen!

Geschreven door trio42 op