Nieuws

trio42 in NTR Podium Première

Wat krijg je als je een ensemble als trio42 op een blind date stuurt met een componist? Dat kunt u aanstaande zondag 3 november in het programma NTR Podium Première bekijken. De opnames in juni waren erg spannend; het was voor de aan ons gekoppelde componist een grote verrassing om voor harp, viool en saxofoon te moeten schrijven. De dag begon dan ook met het demonstreren van onze combinatie van instrumenten en de klanken die je hiermee kunt creëren. Maar veel tijd was er niet; binnen één dag moest het nieuwe stuk af zijn, en bovendien ook nog dezelfde avond uitgevoerd worden! Is het gelukt om de compositie op tijd af te krijgen en uit te voeren? U kunt a.s. zondag zien hoe het ons en de andere ensembles – Duo Verso en het Kobra Ensemble – is vergaan. NTR Podium Première: 3 november | 13:00 | Ned2 (Herhaling: 4 november | middernacht | Ned2) Bekijk hier de trailer of kijk hier de gehele uitzending terug

Geschreven door trio42 op