Nieuws

Londen tournee

In juni zal trio42 zijn debuut maken in het Verenigd Koninkrijk! Flyer UK We zullen ons nieuwe programma rondom het ijzingwekkende sprookje van Christian Anderson uitvoeren: The Ice Maiden, waar Stravinsky zijn ballet Le Baiser de la fée op schreef. Met één van Debussy’s mooiste triowerken, Russische expressiviteit uit Het Zwanenmeer en de Engelse premiere van "The Frozen Lake", geschreven door de Nederlands-Argentijnse componist Carlos Micháns. Ookal is het midden-zomer in Londen, raak betoverd door dit prachtige winterse sprookje! Data en zalen: 18 June, 1pm: Lunch concert in Lincoln's Inn details 19 June, 7:30: Concert in The Forge (Camden) details 20 June, 7:30: Concert in het Dutch Centre (7 Austin Friars) details 21 June, 6pm: Concert in de National Gallery (Room 43) details Wellicht tot ziens in Londen!

Geschreven door trio42 op